Podrska Kampu Pandev Trajkovski Rajkovic

Podrška fudbalskih zvezda mladim naslednicima pred kamp na Zlatiboru

  • jun 15, 2021

Podršku i najlepše želje pred početak kampa na Zlatiboru uz ambasadora projekta „Stvaramo životne šampione: Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu“ Gorana Pandeva, uputili su i njegov zamenik u reprezentaciji Severne Makedonije Aleksandar Trajkovski, ali i prvi golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković.

Svi oni poželeli su dobrodošlicu mališanima koji će od 24. do 27. juna učestvovati na sportsko-edukativnom kampu na Zlatiboru na kom će se okupiti više od 200 učesnika iz sportskog, omladinskog i obrazovnog sektora regiona i Evrope. Mlađe kategorije Pelistera, Grafičara, dobojske Sloge, Željezničara iz Sarajeva, Gorice i Maribora učiće, družiće se i trenirati kako bi izrasle u istinske životne šampione.

Izjave podrške pogledajte u nastavku:

Projekat “Zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu” realizuje se kroz Erasmus+ program Evropske unije u oblasti sporta. Koordinator je Razvojni centar za mlade iz Beograda, a konzorcijum okuplja partnere iz Srbije, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Turske.